PRIVAT FLYTNING
Slagelse Flytteforretning blev grundlagt i 1893 og har altid stået for ”et solidt stykke arbejde til en fornuftig pris” (citat: Slagelsebogen 1954).
Forretningen er i dag ejet af Thomas Larsen, der overtog Slagelse Flytteforretning fra sin far Jan Larsen 1 januar 2007. Vi værner om den gamle forretnings gode navn og vil leve op til det - hver eneste dag og på hver eneste opgave…
Vi varetager alle typer flytninger. Store og små indbo, kunstsamlinger, flygler og klaverer, pengeskabe og specielle ønsker … ring til os – vi har sikkert gjort det før.
Vi kommer også gerne og giver et  tilbud på Deres flytning. Det koster ikke noget og De forpligter Dem ikke til at benytte os til Deres flytning.
En flytning kræver, udover et solidt stykke arbejde, planlægning. Vi kan hjælpe med begge dele…
Planlægningen starter når De bestiller os til flytningen. Vi aftaler en flyttedag samt levering eller afhentning af flyttekasser. Flyttekasserne låner man af os og hvis De bor i Slagelse leverer vi dem gratis og afhenter dem igen. Med kasserne kan følge rumdeler til glas, og hvis man ønsker det, har vi silkepapir så tingene ikke skal vaskes af efter flytningen.  
 
Hvis De ønsker at vi skal pakke indboet, har vi naturligvis det hele med på flyttedagen.
Råd og vejledning til planlægning af flytningen samt til pakning kan findes under Huskeliste og Pakkevejledning.
At vælge et flyttefirma er i høj grad en tillidssag, og for Deres trygheds skyld, kan De finde mere information om vores gamle firma, forsikringer og garantier under Tryghed.
 
Vi ser frem til at flytte for Dem…